Polyester dakkapel

Met een polyester dakkapel heeft u geen zorgen aan onderhoud en schoonmaak. Lees hier of een polyester dakkapel de beste keuze is voor u.

De kosten

Voor een polyester dakkapel van 2,50 meter breed moet u denken aan een prijs vanaf € 4.250,-. Wilt u meer weten over de kosten van een polyester dakkapel? Vul dan hierboven uw postcode in en vraag vrijblijvend offertes aan van verschillende dakkapellen specialisten. Door meerdere offertes met elkaar te vergelijken bespaart u tot 40% op uw nieuwe dakkapel.

Een polyester dakkapel

Een polyester dakkapel bestaat uit kunststof en wordt daarom regelmatig verward met een doorsnee kunststof dakkapel. Toch zijn er belangrijke verschillen. Een reguliere kunststof dakkapel heeft een houten basisconstructie. Een polyester dakkapel bestaat daarentegen volledig uit kunststof onderdelen. Deze dakkapel is geheel naadloos, omdat de dakkapel uit één stuk is gemaakt. Hierdoor is de kans op lekkages minimaal. De polyester dakkapel heeft in het verleden wat kinderziektes gekend, maar de productie is in de laatste jaren sterk verbeterd, waardoor u deze dakkapel nu met een veilig gevoel kunt aanschaffen.

Polyester dakkapel

Goede isolatie

Een polyester dakkapel staat bekend om zijn goede isolatie. Dit blijkt ook uit de R-waarde van de polyester dakkapel. De R-waarde geeft de warmteweerstand van de isolatielaag aan. Hoe hoger de R-waarde, hoe beter de dakkapel geisoleerd is. Een polyester dakkapel heeft een R-waarde van 3 of hoger. Ter vergelijking: andere soorten kunststof dakkapellen hebben een R-waarde tussen de 2,5 en 3. De hoge isolatiewaarde van een polyester dakkapel is te danken aan de goede laag isolatieschuim aan de binnenkant van de dakkapel. Daaromheen zit een laag glasvezelmatten, wat de dakkapel extra stevigheid geeft. De goede isolatie maakt de polyester dakkapel niet alleen milieuvriendelijk, het bespaart u ook nog eens in energiekosten.

Minimaal onderhoud

Een polyester dakkapel heeft zeer weinig onderhoud nodig. Op een jaarlijkse schoonmaakbeurt na bent u hier verder nauwelijks tijd en kosten aan kwijt. Daarnaast is de dakkapel goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zal hij niet snel beschadigen. Een polyester dakkapel wordt bij de productie in een gewenste kleur gespoten en hoeft daarna niet meer te worden geschilderd.

Duurzaam

De dakkapel van polyester is een duurzame optie. Allereerst bespaart u energie door de goede isolatie. Daarnaast is de dakkapel gemaakt van duurzaam materiaal. Het polyester is namelijk volledig recyclebaar. Daarnaast heeft de polyester dakkapel een lange levensduur en vergroot deze dakkapel de waarde van uw huis.

Kunststof dakkapel

Spreken de voordelen van een polyester dakkapel u aan, maar vindt u de kosten te hoog? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een reguliere kunststof dakkapel. Deze dakkapel heeft vergelijkbare eigenschappen als een polyester dakkapel, maar is voordeliger in aanschaf.

Prijzen vergelijken

Bent u ervan overtuigd dat een polyester dakkapel goed aansluit op uw wensen en bent u benieuwd naar een exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan van verschillende dakkapellen specialisten. Zo kunt u eenvoudig de prijzen vergelijken en voor de meest voordelige optie kiezen.