Dakkapel bouwen: deel de kosten

Dakkapel bouwen hoeft niet meer moeilijk te zijn vanwege de kosten. NHG financiert voor een deel dakkapel prijzen mee.

Kosten dakkapel bouwen

Een dakkapel plaatsen kan voor mensen met een klein budget een probleem zijn. Nationale Hypotheek Garantie helpt door dakkapellen mee te financieren.

Met het bouwen van dakkapellen, bouwt u aan kwaliteitsverbetering van uw huis. NHG wil die kwaliteitsverbetering stimuleren door te helpen met de kosten van het bouwen. Het bouwen van een goede dakkapel is een investering in uw huis. En, de kosten van het bouwen betalen zich later terug.

Dakkapellen bouwen met dubbel voordeel

Als NHG de kosten van het bouwen van uw dakkapel mee wil financieren, heeft u dubbel voordeel van het bouwen.

  1. Het bouwen van een dakkapel wordt deels voor u betaald.
  2. Dakkapellen verhogen de prijs van uw huis. Die meerwaarde door het bouwen van uw dakkapellen betaalt zich terug bij een eventuele verkoop.

Kosten van dakkapellen bouwen laten meefinancieren?

Of uw dakkapel in aanmerking komt voor meefinanciering leest u op de site van de Nationale Hypotheek Garantie. Hier staan alle voorwaarden vermeld, voor het bouwen van uw dakkapel.

dakkapel financieren

Let op: ook kosten voor het bouwen of laten bouwen van energiebesparende voorzieningen in uw dakkapel, zoals goede isolatie, kunnen door NHG meegefinancierd worden!

Kosten dakkapel bouwen verder verlagen

Wilt u nog meer besparen op het bouwen van uw dakkapel? Lees onze bespaartips voor dakkapellen en verlaag kosten voor het bouwen aanzienlijk. Vraag ook meerdere dakkapel offertes aan en vergelijk de prijzen, zodat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor het bouwen van uw dakkapel.