Dakkapel offerte

Wilt u binnenkort een nieuwe dakkapel laten plaatsen? Dan krijgt u te maken met één of meerdere dakkapel offertes. Wat staat er in een dakkapel offerte en waar moet u goed op letten? Lees het in dit artikel.

Dakkapel prijzen

Wilt u meer licht en ruimte in uw woning? Dan is een dakkapel de oplossing. Voordat u dakkapel offertes gaat aanvragen wilt u vast inzicht krijgen in de prijzen, zodat u weet wat u kunt verwachten. Dakkapel prijzen lopen uiteen. Hieronder ziet u in een overzicht de gemiddelde prijzen per soort dakkapel.

Soort dakkapelPrijs prefab (incl. plaatsing)Prijs traditioneel (incl. plaatsing)
Houten dakkapelVanaf € 3.000Vanaf € 4.000
Kunststof dakkapelVanaf € 3.750Vanaf € 4.700
Polyester dakkapelVanaf € 4.250n.v.t.

Tot 40% goedkoper

Het plaatsen van een dakkapel is een grote investering. Toch zijn er manieren waarop u kunt besparen op deze aankoop. Er zijn veel specialisten in uw omgeving die uw dakkapel graag willen plaatsen, maar let op: al deze specialisten hanteren verschillende tarieven. Wilt u besparen op de kosten voor uw nieuwe dakkapel? Vergelijk dan altijd de prijzen van meerdere dakkapellen specialisten voordat u uw keuze maakt. Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan van tot wel 4 dakkapellen specialisten in uw regio. Leg vervolgens kosteloos de prijzen naast elkaar en kies voor de specialist die u het beste lijkt. Op deze manier bespaart snel en eenvoudig u tientallen tot wel honderden euro’s op uw nieuwe dakkapel.

Wat kost een dakkapel

Onderdelen van een dakkapel offerte

Op een dakkapel offerte staat een beschrijving van de werkzaamheden die de dakkapellen specialist voor u uitvoert. Het is belangrijk dat dit correct staat vermeld, zodat u zeker weet dat u en de specialist op 1 lijn zitten en u niet voor onverwachte kosten komt te staan. U kunt onder andere aan de volgende kostenposten denken:

  • Prijs van de dakopbouw
  • Afvoer van materiaal
  • Kraanhuur
  • Montagekosten
  • Voorrijkosten
  • Btw

Dakkapel offerte

Vergelijk dakkapel offertes

Dakkapellen specialisten hanteren verschillende tarieven. Ook verschilt het per bedrijf wat wel en niet bij de totaalprijs is inbegrepen. U doet er dan ook goed aan om altijd eerst de verschillende prijzen met elkaar te vergelijken. Vraag hier in één keer offertes aan van tot wel 4 specialisten bij u in de buurt. Binnen 2 werkdagen heeft u de offertes in huis en kunt u de prijzen naast elkaar leggen. Door het vergelijken van offertes bespaart u tot wel 40% op de kosten. Het aanvragen van offertes is overigens compleet gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.