Veel werk voor dakdekkers dankzij storm

Enkele weken geleden raasde er een zware herfststorm over Nederland. Deze storm heeft zeker 95 miljoen euro aan schade veroorzaakt. Toch zijn er mensen die blij zijn met deze schade. Neem bijvoorbeeld dakdekkers. Zij komen door deze storm om in het werk.

Zware herfststorm

De storm die Nederland eind oktober trof was de zwaarste sinds 1990. Er zijn windstoten gemeten van 152 kilometer per uur. Het treinverkeer was ontregeld, er waren tientallen gewonden en er zijn zelfs twee doden gevallen. Er is veel schade veroorzaakt door onder andere omvallende bomen en hekken. Ook de daken zijn niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Veel daken zijn van gebouwen en woningen afgewaaid of ingestort.

Dakdekkers profiteren van veel opdrachten

De dakschade die de storm heeft veroorzaakt is gunstig voor dakdekkers. Ondanks de economische crisis komen zij nu om in het werk. Het noorden van het land en de kustgebieden zijn het hardst getroffen door de storm. Vooral in deze plaatsen kunnen dakdekkers de hoeveelheid opdrachten nauwelijks aan. In Groningen hebben de dakdekkers zeker tot januari nodig om alle daken te repareren. Dakdekkers geven aan dat de economische crisis ook invloed heeft op de drukte. Hierdoor worden daken minder goed onderhouden en is er meer schade. Er wordt geadviseerd om uw dak goed te laten inspecteren na deze zware storm.

Dakkapellen specialist

Heeft u stormschade aan uw dakkapel of is er een andere reden waarom u een dakkapellen specialist nodig heeft? Het is verstandig om eerst offertes van verschillende dakkapellen specialisten aan te vragen. Door het kosteloos en eenvoudig vergelijken van offertes kunt u veel geld besparen op uw verbouwing.

 

Rate this post