Prefab woning

We kennen prefab dakkapellen en prefab kozijnen, maar een prefab huis kost iets meer voorstellingsvermogen. Toch bestaat het wel. Het Spaanse architectenbureau Abaton heeft een prefab woning gecreëerd die in slechts 1 dag opgebouwd kan worden. Het huis is betaalbaar, duurzaam en innovatief. Lees hier meer over deze prefab woning.

De woning

Architectenbureau Abaton heeft de woning ontwikkeld, omdat de vraag naar kleine en mobiele huizen in Spanje toeneemt. Deze prefab woning is 27 m² groot en beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en een slaapkamer voor twee personen. Het produceren van de woning neemt ongeveer tussen de 4 en 6 weken in beslag. Als de woning eenmaal klaar is dan duurt het slechts 1 dag om de mobiele woning op te bouwen. Het huis is niet duur. De woning kost slechts € 32.000.

Duurzaam

Het prefab huis is erg milieuvriendelijk. De woning is gebouwd met duurzaam geproduceerd hout en de alle onderdelen van de woning zijn recyclebaar. Daarnaast is de buitengevel van de woning voorzien van een isolatielaag van 12 cm. De woning is daardoor ook nog eens energiezuinig. De woning is ook nog eens van hoge kwaliteit. Er wordt zelfs gezegd dat een prefab woning vaak beter gebouwd wordt dan een klassieke woning.

Prefab dakkapel

Naast prefab woningen zijn er natuurlijk ook prefab dakkapellen. Een prefab dakkapel wordt vooraf in een fabriek gemaakt en is daardoor extra voordelig. Daarnaast kan de dakkapel, net als het prefab huis, in 1 dag op uw dak worden geplaatst. Een prefab dakkapel heeft u al vanaf € 3.250.

Bespaar op uw kosten

Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Let er dan op dat u niet teveel betaalt. De prijzen kunnen namelijk erg uiteenlopen. Door het vergelijken van prijzen kunt u wel tot 40% goedkoper uit zijn. Vraag hier vrijblijvend en eenvoudig offertes aan bij meerdere dakkapellen specialisten.

 

Rate this post