De Minirooftop: een onzichtbare airco voor uw dakkapel

Een dakkapel zorgt voor extra licht en ruimte op zolder, wat natuurlijk erg fijn is. Wat minder fijn is, is dat het erg warm kan worden op zolder. Met de zomer die onderweg is, is het een goed moment om stil te staan bij deze onzichtbare airco voor de dakkapel: de Minirooftop.

Minirooftop

Op de warme zomerdagen is het erg fijn om een airco te hebben in uw dakkapel. Op zolder kan het namelijk erg heet worden en dit is niet comfortabel. Het vervelende aan een airco systeem is dat het niet heel mooi is in het aanzicht. Nu is er een airco die onzichtbaar is in het straatbeeld, namelijk de Minirooftop airco. De Minirooftop is zeer compact van formaat, maar wel erg krachtig. De airco kan, naast het verkoelen van de zolder, ook nog eens bijverwarmen en ontvochtigen. Het aircosysteem is ook voorzien van een ingebouwde filter die de lucht kan zuiveren. De Minirooftop doet dit alles energiezuinig en geluidsarm. De Minirooftop doet dus wonderen voor het wooncomfort.

Eenvoudig te plaatsen

De Minirooftop is eenvoudig binnen een dag te installeren. Hier is dan ook geen gecertificeerde monteur voor nodig. Alle componenten van het airconditioning systeem zitten in een centrale unit die op de dakkapel wordt geplaatst. Het enige wat is vereist is is een stopcontact waar de Minirooftop aan kan worden aangesloten. Het systeem is ook erg eenvoudig te onderhouden. De Minirooftop hoeft slechts een keer in de drie maanden worden schoongemaakt.
Bent u benieuwd hoe de installatie van de Minirooftop eruit ziet? Bekijk dan onderstaande video:

https://www.youtube.com/watch?v=G9zBS3dU-Ig

Rate this post