BTW-tarief van 6% voor uw dakkapel

Tot juli 2011 geldt voor uw dakkapel een lager BTW-tarief. Dit BTW-tarief geldt voor alle dakkapellen. Uw dakkapel hoeft dus niet aan speciale voorwaarden te voldoen.

Verlaagde BTW voor uw dakkapel

De prijs van uw dakkapel bestaat uit prijzen voor materialen en prijzen voor de arbeid van uw dakkapellen specialist. Het verlaagde BTW-tarief geldt voor de arbeidsuren van uw dakkapellen specialist. U betaalt over deze uren geen 19%, maar 6% BTW. Dat zorgt dus voor een korting op uw dakkapel, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.

Controleer uw korting

Vóór u uw dakkapel laat plaatsen is het altijd slim om offertes van meerdere dakkapellen specialisten te vergelijken. Op een goede offerte wordt de totale prijs van uw dakkapel verdeeld in bedragen voor bijvoorbeeld materiaal en arbeidskosten. Bij elk bedrag staat ook vermeld hoeveel BTW u voor die kostenpost betaalt. U kunt zo zelf controleren of de dakkapellen specialist de BTW-korting gebruikt.

Lage BTW-tarief geldt nog tot juli 2011

U kunt nog van het verlaagde BTW-tarief profiteren tot juli 2011. Als u een dakkapel wilt laten plaatsen, raden we u dus aan om uw dakkapel vóór juli 2011 te laten plaatsen. Het zou zonde zijn om uw korting mis te lopen.

Offertes voor uw dakkapel vergelijken

U vindt de beste prijs voor uw dakkapel als u dakkapel offertes van meerdere dakkapellen specialisten vergelijkt. Het prijsverschil tussen dakkapellen specialisten kan oplopen tot wel 40%. Voor uw dakkapel betekent dat een verschil van honderden euro’s.

Als u meer wilt weten over offertes voor dakkapellen, hebben we een apart artikel over het begrijpen van dakkapel offertes.

Rate this post