Nieuw dakraam met dakkapeleffect

Er is een nieuw tijdperk aangebroken in dakramenland. Namelijk het tijdperk van dakramen met dakkapeleffect. Dit nieuwe type dakraam is onlangs op de markt ge√Įntroduceerd en is nu al een hype. Lees hier meer over dit nieuwe dakraam met dakkapeleffect.

Innovatief doordraaisysteem

Het nieuwe type dakraam is onlangs op de markt gebracht door Nordag, een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van dakramen. Het speciale aan dit dakraam is dat het een innovatief doordraaisysteem heeft. Dit houdt in dat het raam in een verticale stand komt te staan wanneer het volledig wordt opengedraaid. Dit komt door het unieke scharniersysteem wat in het dakraam is gebouwd. Doordat het dakraam in een verticale stand kan komen te staan is het raam erg makkelijk schoon te maken. Tevens wordt door de verticale stand de loopruimte op uw zolder vergroot. Dit wordt ook wel het dakkapeleffect van het dakraam genoemd.

Kiepraam

Het raam wordt geopend als kiepraam. Hierdoor blijven de functies van de zonwering, wat tevens dient als insectenhor, intact. Ook zit de zonwering aan de buitenkant van het raam. Dit zorgt ervoor dat de hitte van de zonnestralen niet in aanraking komt met het glas van uw dakraam. Hierdoor blijft het in de zomer lekker lang koel in uw huis. Doordat het raam als kiepraam wordt geopend is het raam tevens beveiligd tegen inbraak en veilig voor kinderen.

Materiaal

De producent van het dakraam, Nordag, heeft bewust gekozen voor duurzaam en kwalitatief hoogstaand materiaal. De frame van het dakraam is gemaakt van aluminium. Aluminium is een sterk en goed isolerend materiaal. Hierdoor is het dakraam bestand tegen alle weersomstandigheden. Ook is aluminium nog eens erg makkelijk in onderhoud. Bij dit dakraam is er een vloeiende overgang tussen het glas en het frame waardoor het vuil zich niet gaat ophopen aan de onderkant van het dakraam.

Wat vindt u?

Denkt u dat dit dakraam een goede vervanging is van de dakkapel? Zou u dit dakraam in uw huis plaatsen? Of kiest u toch liever voor een ander soort raam? Lees hier meer over verschillende soorten ramen.

Rate this post