Uw dakkapel met zonnepanelen

Een dakkapel met zonnepanelen plaatsen, zorgt ervoor dat u op uw energierekening bespaart. Milieu Centraal berekende in verband met de Solar Days van 7 t/m 15 mei 2011 dat u met zonnepanelen € 320,- per jaar op uw energierekening bespaart.

Tijdens de Solar Days werden overheden en particulieren door de hele zonne-energiesector in Europa geïnformeerd over het gebruik van de zon voor energie en elektriciteit. Zo kregen bezoekers van de evenementen te horen dat zij met zonnepanelen flink kunnen besparen op hun energierekening.

Zonnepanelen op uw dakkapel

Als u een dakkapel met een schuin dak laat plaatsen, kunt u eenvoudig zonnepanelen laten plaatsen. De zonnepanelen staan dan automatisch in de juiste hellingshoek. Ook wanneer u eendakkapel met een plat dak laat plaatsen, kunt u zonnepanelen laten plaatsen met behulp van consoles. Een console is een bak met een hellingshoek, waarop een zonnepaneel geplaatst kan worden.

Uw dakkapelspecialist

Als u een dakkapel laat plaatsen en wilt besparen op uw energierekening, kunt u ervoor kiezen om een dakkapel met zonnepanelen te laten plaatsen. Uw dakkapelspecialist kan u advies geven over het plaatsen van zonnepanelen op uw dakkapel. U kunt voor een dakkapelspecialist kiezen door dakkapel offertes van verschillende dakkapelspecialisten te vergelijken. Op deze manier kunt u namelijk prijzen vergelijken en de beste prijs voor uw dakkapel kiezen.

Rate this post