Uw dakkapel voordelig laten isoleren

Een dakkapel kunt u tot juli 2011 voordelig laten isoleren. Er geldt namelijk tot 1 juli 2011 een verlaagd BTW-tarief op de isolatie van uw woning. Het verlaagde BTW-tarief geldt ook voor de isolatie van uw dakkapel.

Bespaar op de isolatie van uw dakkapel

U kunt sinds 1 oktober 2010 besparen op de prijs van uw dakkapel door te profiteren van het verlaagde BTW-tarief op isolatie. Het gebruikelijke tarief van 19% BTW op isolatie is verlaagd naar 6%. Dit is maar liefst een verschil van 13%.

Het verlaagde BTW-tarief op isolatiemateriaal geldt als de kosten van arbeid minimaal 50% van de totale kosten bedragen. Dit verlaagde BTW-tarief is nog tot juli 2011 geldig. Wij raden u aan om uw dakkapel vóór juli 2011 te laten isoleren. Op deze manier loopt u de mogelijke besparing niet mis.

Energiebesparing door isolatie van uw dakkapel

Met het verlaagde BTW-tarief voor isolatie van uw dakkapel wil de overheid energiebesparende maatregelen stimuleren. Er gaat namelijk weinig warmte verloren als uw woning goed geïsoleerd is, waardoor u minder hoeft te stoken. U bespaart hierdoor ook op uw energierekening.

Offertes voor uw dakkapel vergelijken

U kunt extra op uw dakkapel besparen door dakkapel offertes van meerdere dakkapellen specialisten te vergelijken. Door het aanvragen van offertes kunt u namelijk prijzen vergelijken en de beste prijs voor uw dakkapel kiezen. Hierdoor bespaart u tot wel 40% op uw nieuwe dakkapel.

Rate this post