Dakkapel en dakraam op Bouwbeurs 2013

Komende maandag begint de Internationale Bouwbeurs in Utrecht. Ook op het gebied van dakkapellen zijn de nieuwste technieken hier te bewonderen.

Bouwend Nederland in Utrecht

De Internationale BouwBeurs gaat maandag 4 februari weer van start. Dit tweejaarlijkse evenement in de Jaarbeurs in Utrecht is de ontmoetingsplaats voor bouwend Nederland. Ontwikkelaars en leveranciers van bouwmaterialen komen in contact met de uitvoerende kant: bouwbedrijven, installateurs, en dus ook dakkapel specialisten. Door up-to-date te blijven kunnen deze specialisten weer betere dakkapellen leveren aan u als consument.

Bouwbeurs

Uw dakkapel ‘bewust bouwen’

Het thema van de BouwBeurs 2013 is “Bewust Bouwen”. Hierbij kan worden gedacht aan het duurzaam en innovatief inzetten van nieuwe technieken en materialen in de bouw. Dit duurzame thema is iets dat zeker ook raakt aan ontwikkelingen die Dakkapel-Weetjes waarneemt in de dakkapellensector. Ramen, kozijnen en dakkapellen worden steeds milieuvriendelijker geproduceerd en hebben steeds betere eigenschappen op bijvoorbeeld het gebied van isolatie. Producten en diensten die met deze ontwikkeling te maken hebben, zijn op de Bouwbeurs ondergebracht onder de noemer “Greenbuild”.

Nieuwe generatie VELUX dakramen

Zo introduceert VELUX op de Bouwbeurs een nieuwe generatie dakramen. Opvallend is dat VELUX deze dakramen in Europa standaard in witte afwerking gaat leveren. Hout is namelijk ‘uit’, aldus Michel Sombroek, directeur van VELUX Nederland. Kenmerkend voor de nieuwe modellen is verder dat ze 18% meer glasoppervlak hebben en nog beter isolerende eigenschappen. Dit levert uw huis meer ‘passieve zonnewarmtetoetreding’, waardoor u meer energie kunt besparen. Dit maakt het aantrekkelijker om naast een nieuwe dakkapel ook een dakraam te laten plaatsen. U profiteert dan van nog meer invallend zonlicht, en het kan betrekkelijk voordelig omdat de dakkapelspecialist geen extra voorrijkosten hoeft te rekenen.

U bespaart tot 40% met gratis offertes

Bent u van plan een dakraam of dakopbouw te laten plaatsen, dan raden wij aan om gratis offertes aan te vragen van meerdere dakkapelspecialisten. Door de prijzen met elkaar te vergelijken bespaart u tot wel 40% op de aankoop van een nieuwe dakkapel.

Rate this post